0474 Emblém číslo jedna

100 %
Stars
(1 hodnocení)

Emblémy MINI a MAXI jsou ideální volbou pro vložení do sportovních medailí, pohárů, talířů nebo plaket. Díky jejich velikostem 25 mm a 50 mm se snadno integrují do různých sportovních ocenění. Tyto emblémy jsou k dispozici ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě, což vám umožní vybrat tu pravou pro vaše potřeby. Pokud máte speciální požadavky na design, nabízíme možnost individuálního barevného potisku na emblém s bílým podkladem. Díky tomu můžete mít emblém, který skvěle ladí s vaším designem nebo... Celý popis

Koupit za 10 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Emblémy MINI a MAXI jsou ideální volbou pro vložení do sportovních medailí, pohárů, talířů nebo plaket. Díky jejich velikostem 25 mm a 50 mm se snadno integrují do různých sportovních ocenění. Tyto emblémy jsou k dispozici ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě, což vám umožní vybrat tu pravou pro vaše potřeby. Pokud máte speciální požadavky na design, nabízíme možnost individuálního barevného potisku na emblém s bílým podkladem. Díky tomu můžete mít emblém, který skvěle ladí s vaším designem nebo firemními barvami. Vyzdvihněte vaše sportovní ocenění s těmito elegantními a kvalitními emblémy.

Hlavní parametry:
- Velikosti: MINI (25 mm) a MAXI (50 mm)
- Barvy: zlatá, stříbrná, bronzová
- Možnost individuálního barevného potisku
- Ideální pro sportovní medaile, poháry, talíře a plakety
Zobrazit více

Články odjinud