0475 Emblém číslo dvě

100 %
Stars
(1 hodnocení)

Emblém je malý, ale výrazný detail, který může zvýraznit vaše sportovní medaile, poháry či plakety. Díky svým rozměrům MINI (25 mm) a MAXI (50 mm) se hodí do různých typů ocenění a je skvělým způsobem, jak dodat vašim trofejím eleganci a originalitu. K dispozici ve třech barevných provedeních - zlaté, stříbrné a bronzové, které se skvěle hodí k různým druhům materiálů. Navíc je možné si vybrat individuální barevný potisk na speciální emblém s bílým podkladem, a tím ještě více personalizovat vaše... Celý popis

Koupit za 10 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Emblém je malý, ale výrazný detail, který může zvýraznit vaše sportovní medaile, poháry či plakety. Díky svým rozměrům MINI (25 mm) a MAXI (50 mm) se hodí do různých typů ocenění a je skvělým způsobem, jak dodat vašim trofejím eleganci a originalitu. K dispozici ve třech barevných provedeních - zlaté, stříbrné a bronzové, které se skvěle hodí k různým druhům materiálů. Navíc je možné si vybrat individuální barevný potisk na speciální emblém s bílým podkladem, a tím ještě více personalizovat vaše ocenění.

Hlavní parametry:
- Rozměry: MINI (25 mm) a MAXI (50 mm)
- Barvy: zlatá, stříbrná, bronzová
- Možnost individuálního barevného potisku
- Vhodný pro sportovní medaile, poháry, talíře a plakety
Zobrazit více

Články odjinud