S Innovagoods Kitchen Foodies rukavicemi na čištění a loupání ovoce a zeleniny bude vaše kuchyně dokonale vybavena pro každodenní vaření a pečení. Tyto rukavice jsou skvělým pomocníkem, který vám ušetří čas a energii. Stačí jednoduše promnout ovoce či zeleninu pod tekoucí vodou a během pár vteřin odstraníte slupky z různých druhů zeleniny jako jsou brambory, mrkev, vodnice, ředkvičky a mnoho dalších. S těmito rukavicemi budou vaše suroviny rychle připravené k další úpravě a vaše kulinářské dovednosti... Celý popis

Koupit za 287 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

S Innovagoods Kitchen Foodies rukavicemi na čištění a loupání ovoce a zeleniny bude vaše kuchyně dokonale vybavena pro každodenní vaření a pečení. Tyto rukavice jsou skvělým pomocníkem, který vám ušetří čas a energii. Stačí jednoduše promnout ovoce či zeleninu pod tekoucí vodou a během pár vteřin odstraníte slupky z různých druhů zeleniny jako jsou brambory, mrkev, vodnice, ředkvičky a mnoho dalších. S těmito rukavicemi budou vaše suroviny rychle připravené k další úpravě a vaše kulinářské dovednosti se ještě více zlepší.

Hlavní parametry:
- Rukavice na čištění a loupání ovoce a zeleniny
- Jednoduchý a rychlý způsob čištění a loupaní
- Ideální pro brambory, mrkev, vodnice, ředkvičky a další druhy zeleniny
- Ušetří čas a energii při přípravě jídel
Zobrazit více

Články odjinud