4027 Medaile průměr 4,5 cm

90 %
Stars
(3 hodnocení)

Získejte sportovní medaili, která dodá vašim událostem záři a eleganci! Tato kvalitní medaile má průměr 4,5 cm a je k dispozici ve třech variantách - zlaté, stříbrné nebo bronzové. Nechte se okouzlit detaily a precizností provedení, které z této medaile činí skvostný doplněk pro všechny sportovní události. A to není vše! Díky možnosti vložení MINI emblému získáváte možnost personalizace a originálního doteku pro každou příležitost. Buďte jedineční a nechte své vítěze zazářit! Hlavní parametry:... Celý popis

Koupit za 28 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Získejte sportovní medaili, která dodá vašim událostem záři a eleganci! Tato kvalitní medaile má průměr 4,5 cm a je k dispozici ve třech variantách - zlaté, stříbrné nebo bronzové. Nechte se okouzlit detaily a precizností provedení, které z této medaile činí skvostný doplněk pro všechny sportovní události. A to není vše! Díky možnosti vložení MINI emblému získáváte možnost personalizace a originálního doteku pro každou příležitost. Buďte jedineční a nechte své vítěze zazářit!

Hlavní parametry:
- Průměr: 4,5 cm
- Barvy: zlatá, stříbrná, bronzová
- Možnost vložení MINI emblému
Zobrazit více

Články odjinud