Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám přinese autentickou chuť tradičních domácích receptů. S přípravou před plněním si poradíte snadno díky jednoduchému postupu. Stačí střeva opláchnout od soli, namočit do vlažné vody a nechat je zcela ponořená, aby se roztáhla a byla připravena k plnění. Po té můžete začít plnit masovou směsí a vytvářet lahodné klobásy či jitrnice. Vepřová střívka se skladují v soli při ideální teplotě 0-10 °C, a z balení o délce 20 metrů střev (32/34) můžete vyrobit až 11... Celý popis
Koupit za 135 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám přinese autentickou chuť tradičních domácích receptů. S přípravou před plněním si poradíte snadno díky jednoduchému postupu. Stačí střeva opláchnout od soli, namočit do vlažné vody a nechat je zcela ponořená, aby se roztáhla a byla připravena k plnění. Po té můžete začít plnit masovou směsí a vytvářet lahodné klobásy či jitrnice. Vepřová střívka se skladují v soli při ideální teplotě 0-10 °C, a z balení o délce 20 metrů střev (32/34) můžete vyrobit až 11 kg lahodných výrobků.
Hlavní parametry:
- Typ střívka: Vepřová
- Délka balení: 20 metrů
- Vhodné pro výrobu: cca 11 kg výrobků
- Skladování: V soli při teplotě 0-10 °C
Hlavní parametry:
- Typ střívka: Vepřová
- Délka balení: 20 metrů
- Vhodné pro výrobu: cca 11 kg výrobků
- Skladování: V soli při teplotě 0-10 °C
Parametry
Výrobce | Nature line |
Délka | 20 m |