Připravte si ty nejchutnější domácí klobásy s těmito vepřovými střevy. Jejich použití je jednoduché a výsledek stojí za to. Stačí střeva opláchnout ve studené vodě, následně namočit do vlažné vody a nechat 30 minut odpočívat, aby byla připravená k plnění. Skladujte je v soli při teplotě 0-10 °C a můžete se pustit do práce. S 20 metry vepřových střev (30/32) můžete vyrobit až 15 kg lahodných klobásek. Hlavní parametry: - Materiál: vepřová střeva - Velikost: 30/32 - Skladování: při teplotě 0-10 °C... Celý popis
Koupit za 135 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Připravte si ty nejchutnější domácí klobásy s těmito vepřovými střevy. Jejich použití je jednoduché a výsledek stojí za to. Stačí střeva opláchnout ve studené vodě, následně namočit do vlažné vody a nechat 30 minut odpočívat, aby byla připravená k plnění. Skladujte je v soli při teplotě 0-10 °C a můžete se pustit do práce. S 20 metry vepřových střev (30/32) můžete vyrobit až 15 kg lahodných klobásek.
Hlavní parametry:
- Materiál: vepřová střeva
- Velikost: 30/32
- Skladování: při teplotě 0-10 °C
- Výroba: z 20 metrů střev možné vyrobit 15 kg výrobků
- Návod: 1. Opláchnutí střev ve studené vodě, 2. Namočení do vlažné vody po dobu 30 minut, 3. Plnění střev po roztažení
Hlavní parametry:
- Materiál: vepřová střeva
- Velikost: 30/32
- Skladování: při teplotě 0-10 °C
- Výroba: z 20 metrů střev možné vyrobit 15 kg výrobků
- Návod: 1. Opláchnutí střev ve studené vodě, 2. Namočení do vlažné vody po dobu 30 minut, 3. Plnění střev po roztažení
Parametry
Výrobce | Nature line |
Délka | 20 m |