Připravte si ty nejchutnější domácí klobásy s těmito vepřovými střevy. Jejich použití je jednoduché a výsledek stojí za to. Stačí střeva opláchnout ve studené vodě, následně namočit do vlažné vody a nechat 30 minut odpočívat, aby byla připravená k plnění. Skladujte je v soli při teplotě 0-10 °C a můžete se pustit do práce. S 20 metry vepřových střev (30/32) můžete vyrobit až 15 kg lahodných klobásek. Hlavní parametry: - Materiál: vepřová střeva - Velikost: 30/32 - Skladování: při teplotě 0-10 °C... Celý popis

Koupit za 135 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Připravte si ty nejchutnější domácí klobásy s těmito vepřovými střevy. Jejich použití je jednoduché a výsledek stojí za to. Stačí střeva opláchnout ve studené vodě, následně namočit do vlažné vody a nechat 30 minut odpočívat, aby byla připravená k plnění. Skladujte je v soli při teplotě 0-10 °C a můžete se pustit do práce. S 20 metry vepřových střev (30/32) můžete vyrobit až 15 kg lahodných klobásek.

Hlavní parametry:
- Materiál: vepřová střeva
- Velikost: 30/32
- Skladování: při teplotě 0-10 °C
- Výroba: z 20 metrů střev možné vyrobit 15 kg výrobků
- Návod: 1. Opláchnutí střev ve studené vodě, 2. Namočení do vlažné vody po dobu 30 minut, 3. Plnění střev po roztažení
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nature line
Délka 20 m

Články odjinud