Připravte si lahodné kremrole doma s těmito teflonovými trubičkami o délce 113mm. Trubičky jsou vyrobeny z potravinářského plechu s teflonovým povrchem, což zajišťuje snadné odvíjení křehkého těsta po upečení. Díky nim budou vaše kremrole vždy dokonale tvarované a lahodně křupavé. Inspirujte se receptem níže a připravte si domácí dobroty, které si zamilujete! **Hlavní parametry:** - Materiál: potravinářský plech s teflonovým povrchem - Délka trubičky: 113mm - Průměr: 19mm/23mm Recept na kremrole:... Celý popis

Koupit za 195 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Připravte si lahodné kremrole doma s těmito teflonovými trubičkami o délce 113mm. Trubičky jsou vyrobeny z potravinářského plechu s teflonovým povrchem, což zajišťuje snadné odvíjení křehkého těsta po upečení. Díky nim budou vaše kremrole vždy dokonale tvarované a lahodně křupavé. Inspirujte se receptem níže a připravte si domácí dobroty, které si zamilujete!

**Hlavní parametry:**
- Materiál: potravinářský plech s teflonovým povrchem
- Délka trubičky: 113mm
- Průměr: 19mm/23mm

Recept na kremrole:
**Těsto:**
- 400g hladké mouky
- 250g másla (popř. směs másla a Heru)
- 200 ml smetany na šlehání
- 1 lžíce octa
- špetka soli

**Náplň:**
- 6 bílků
- 360g pískového cukru

**Postup:**
1. Smíchejte suroviny na těsto a nechte ho přes noc odpočinout v lednici.
2. Těsto rozválejte, nařežte na pruhy a namotávejte na teflonové trubičky.
3. Potřete rozšlehaným žloutkem a upečte na 180°C.
4. Bílky s cukrem šlehejte nad párou, dokud neztuhnou.
5. Naplňte kremrole sněhem, nechte ztuhnout a posypte moučkovým cukrem. Hotovo!
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Smolík

Články odjinud