Vepřová střívka na klobásy a jitrnice jsou klíčovým prvkem pro dosažení autentické chuti vašich domácích specialit. S touto kvalitní surovinou bude vaše domácí výroba klobás a jitrnic naprosto dokonalá. Příprava střev před plněním je snadná a rychlá. Stačí střeva opláchnout od soli ve studené vodě a následně je ponořit do vlažné vody po dobu 30 minut, aby se roztáhla a byla připravena k plnění. Poté už jen stačí začít plnit masovou směsí a můžete se pustit do výroby lahodných klobás a jitrnic. Vepřová... Celý popis

Koupit za 135 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Vepřová střívka na klobásy a jitrnice jsou klíčovým prvkem pro dosažení autentické chuti vašich domácích specialit. S touto kvalitní surovinou bude vaše domácí výroba klobás a jitrnic naprosto dokonalá. Příprava střev před plněním je snadná a rychlá. Stačí střeva opláchnout od soli ve studené vodě a následně je ponořit do vlažné vody po dobu 30 minut, aby se roztáhla a byla připravena k plnění. Poté už jen stačí začít plnit masovou směsí a můžete se pustit do výroby lahodných klobás a jitrnic. Vepřová střívka se skladují v soli při optimální teplotě 0-10 °C, což zajistí jejich dlouhou trvanlivost a zachování kvality. Z 20 metrů vepřových střev (32/34) je možné vyrobit přibližně 11 kg lahodných výrobků.

Hlavní parametry:
- Typ střívka: vepřová
- Délka střívka: 20 metrů
- Výroba: cca 11 kg výrobků
- Skladování: 0-10 °C
- Příprava: opláchnutí, namočení, plnění
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nature line
Délka 20 m

Články odjinud