Gel na jedlý papír 45g

100 %
Stars
(2 hodnocení)

Speciální potravinářský gel na jedlý papír je skvělým pomocníkem pro fixaci jedlého obrázku na dort a oživení jeho barev. Díky složení obsahující glukózový sirup, vodu, cukr a želírující látku pektin, spolu s regulátorem kyselosti a konzervantem, je tento gel ideální pro vytvoření dokonalého dortu s jedlým obrázkem. Návod k použití je jednoduchý: aplikujte gel na dortovou plochu (nejlépe cukrářskou hmotu), přiložte jedlý papír a jemně přitlačte. Poté rovnoměrně potřete obrázek tenkou vrstvou gelu... Celý popis

Koupit za 65 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.

Speciální potravinářský gel na jedlý papír je skvělým pomocníkem pro fixaci jedlého obrázku na dort a oživení jeho barev. Díky složení obsahující glukózový sirup, vodu, cukr a želírující látku pektin, spolu s regulátorem kyselosti a konzervantem, je tento gel ideální pro vytvoření dokonalého dortu s jedlým obrázkem.

Návod k použití je jednoduchý: aplikujte gel na dortovou plochu (nejlépe cukrářskou hmotu), přiložte jedlý papír a jemně přitlačte. Poté rovnoměrně potřete obrázek tenkou vrstvou gelu a nechte zaschnout v lednici minimálně 3 hodiny. Gel zůstane měkký, ale pevně fixuje obrázek a zvýrazní jeho barvy.

Díky tomuto gelu můžete dosáhnout efektu vodní hladiny na dortu a vytvořit tak jedinečný design. Vhodný je i pro použití na decorlist, ačkoliv není nezbytný.

**Hlavní parametry:**
- Složení: glukózo-fruktózový sirup, voda, cukr, pektin, kyselina citronová, sorban draselný
- Země původu: EU
- Množství: pro 1-2 listy velikosti A4
- Použití: fixace jedlého obrázku na dort, oživení barev, vytváření vodního efektu
- Doba zaschnutí: min. 3 hodiny v lednici
- Speciální efekt: zvýraznění barev obrázku, vytvoření podobnosti s vodní hladinou
Zobrazit více

Články odjinud