Ponořte se do autentického tureckého zážitku s ručně vyráběnou měděnou džzevou přímo z Turecka. Tato tradiční džezva je vyrobena s láskou k detailu a dodává vaší kávě ten správný šmrnc. Díky měděné konstrukci má vynikající tepelnou vodivost, což zaručuje dokonalou chuť vaší 200 ml turecké kávy připravené podle starých tureckých receptů. Hlavní parametry: - Objem: 200 ml - Materiál: měď, cín, rukojeť slitina - Země původu: Turecko - Rozměr: průměr 8,4 cm Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb... Celý popis
Koupit za 299 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kaffia 200 ml
Doprava:
zdarma
Skladem
299 Kč
Koupit za 299 Kč
Kaffia 200 ml
Doprava:
zdarma
Skladem
303 Kč
Koupit za 303 Kč
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Ponořte se do autentického tureckého zážitku s ručně vyráběnou měděnou džzevou přímo z Turecka. Tato tradiční džezva je vyrobena s láskou k detailu a dodává vaší kávě ten správný šmrnc. Díky měděné konstrukci má vynikající tepelnou vodivost, což zaručuje dokonalou chuť vaší 200 ml turecké kávy připravené podle starých tureckých receptů.
Hlavní parametry:
- Objem: 200 ml
- Materiál: měď, cín, rukojeť slitina
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 8,4 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
1. Použijte 6 gramů jemně namleté výběrové kávy na 50 ml vody.
2. Džzevu umístěte na zdroj tepla a naplňte 2/3 studenou vodou.
3. Přidejte cukr nebo kardamom a přisypte kávu.
4. Jakmile začne káva pěnit, odstavte a jemně sklepněte, opakujte 2x.
5. Kávu podávejte ihned po posledním sklepnutí.
Hlavní parametry:
- Objem: 200 ml
- Materiál: měď, cín, rukojeť slitina
- Země původu: Turecko
- Rozměr: průměr 8,4 cm
Návod k přípravě tradiční turecké kávy aneb džezva (cezve ibrik):
1. Použijte 6 gramů jemně namleté výběrové kávy na 50 ml vody.
2. Džzevu umístěte na zdroj tepla a naplňte 2/3 studenou vodou.
3. Přidejte cukr nebo kardamom a přisypte kávu.
4. Jakmile začne káva pěnit, odstavte a jemně sklepněte, opakujte 2x.
5. Kávu podávejte ihned po posledním sklepnutí.
Parametry
Výrobce | Kaffia |
Objem | 0.18 l |
Materiál | měděné |