Když si představíte klasické uzení s vůní dřeva a zlatohnědou barvou masa, přesně tohle v sobě ukrývá tradiční dřevo na uzení, které dodá vašim pokrmům přirozeně nasládlé a ovocné aroma. Ideální volba pro vepřové, drůbež i hovězí maso, které se díky němu získává tu správnou barvu a chuť. Doporučujeme použít na konci uzení nebo ho zkombinovat s bukovým dřevem pro dokonalý výsledek. **Hlavní parametry:** - Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež - Síla aroma: střední (3/5) - Výhřevnost: vysoká... Celý popis
Koupit za 75 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Když si představíte klasické uzení s vůní dřeva a zlatohnědou barvou masa, přesně tohle v sobě ukrývá tradiční dřevo na uzení, které dodá vašim pokrmům přirozeně nasládlé a ovocné aroma. Ideální volba pro vepřové, drůbež i hovězí maso, které se díky němu získává tu správnou barvu a chuť. Doporučujeme použít na konci uzení nebo ho zkombinovat s bukovým dřevem pro dokonalý výsledek.
**Hlavní parametry:**
- Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež
- Síla aroma: střední (3/5)
- Výhřevnost: vysoká
- Velikost štěpky: 6-12 mm - vhodné pro udírny na dřevo
- Hmotnost balení: 500g (+-10%)
- Složení: 100% dřevěná drť, odkůrovaná a certifikovaná
**Hlavní parametry:**
- Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež
- Síla aroma: střední (3/5)
- Výhřevnost: vysoká
- Velikost štěpky: 6-12 mm - vhodné pro udírny na dřevo
- Hmotnost balení: 500g (+-10%)
- Složení: 100% dřevěná drť, odkůrovaná a certifikovaná
Parametry
Výrobce | Kaiser |
Druh paliva | štěpky |
Hmotnost | 0.5 kg |
Dřevěná | ano |
dřevěné štěpky | ano |