Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát č.10 o hmotnosti 100g je ideálním pomocníkem pro každého nadšeného kuchaře či řezníka. Tento provázek je vyroben z bavlny a je vyztužen polyesterovou přízí, což zajišťuje jeho vysokou pevnost. Síla č.10 znamená, že vydrží přibližně 19 daN a průměr nitě je 2 mm. V balení o hmotnosti 100g najdete kolem 42 běžných metrů tohoto provázku, který je navinutý na válcových papírových cívkách. Hlavní parametry: - Materiál: bavlna s polyesterovou přízí - Síla: č.10... Celý popis
Koupit za 24 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát č.10 o hmotnosti 100g je ideálním pomocníkem pro každého nadšeného kuchaře či řezníka. Tento provázek je vyroben z bavlny a je vyztužen polyesterovou přízí, což zajišťuje jeho vysokou pevnost. Síla č.10 znamená, že vydrží přibližně 19 daN a průměr nitě je 2 mm. V balení o hmotnosti 100g najdete kolem 42 běžných metrů tohoto provázku, který je navinutý na válcových papírových cívkách.
Hlavní parametry:
- Materiál: bavlna s polyesterovou přízí
- Síla: č.10 (pevnost cca 19 daN)
- Průměr provázku: 2 mm
- Návin: 100g (cca 42 metrů)
- Použití: pro rolády, uzeniny, vázání masa; styk s potravinami
- Teploty použití: vaření (2,5 hod. při 90°C), uzení (3 hod. při 150°C)
- Vlastnosti: odolný proti vlhkosti a roztržení, vysoká pevnost v lomu, bezpečný kontakt s potravinami, neovlivňuje chuť, vůni ani barvu potravin
Hlavní parametry:
- Materiál: bavlna s polyesterovou přízí
- Síla: č.10 (pevnost cca 19 daN)
- Průměr provázku: 2 mm
- Návin: 100g (cca 42 metrů)
- Použití: pro rolády, uzeniny, vázání masa; styk s potravinami
- Teploty použití: vaření (2,5 hod. při 90°C), uzení (3 hod. při 150°C)
- Vlastnosti: odolný proti vlhkosti a roztržení, vysoká pevnost v lomu, bezpečný kontakt s potravinami, neovlivňuje chuť, vůni ani barvu potravin