Připravte si lahodné kremrole doma s těmito teflonovými trubičkami o délce 113mm. Trubičky jsou vyrobeny z potravinářského plechu s teflonovým povrchem, což zajišťuje snadné odvíjení křehkého těsta po upečení. Díky nim budou vaše kremrole vždy dokonale tvarované a lahodně křupavé. Inspirujte se receptem níže a připravte si domácí dobroty, které si zamilujete! **Hlavní parametry:** - Materiál: potravinářský plech s teflonovým povrchem - Délka trubičky: 113mm - Průměr: 19mm/23mm Recept na kremrole:... Celý popis
Koupit za 195 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Připravte si lahodné kremrole doma s těmito teflonovými trubičkami o délce 113mm. Trubičky jsou vyrobeny z potravinářského plechu s teflonovým povrchem, což zajišťuje snadné odvíjení křehkého těsta po upečení. Díky nim budou vaše kremrole vždy dokonale tvarované a lahodně křupavé. Inspirujte se receptem níže a připravte si domácí dobroty, které si zamilujete!
**Hlavní parametry:**
- Materiál: potravinářský plech s teflonovým povrchem
- Délka trubičky: 113mm
- Průměr: 19mm/23mm
Recept na kremrole:
**Těsto:**
- 400g hladké mouky
- 250g másla (popř. směs másla a Heru)
- 200 ml smetany na šlehání
- 1 lžíce octa
- špetka soli
**Náplň:**
- 6 bílků
- 360g pískového cukru
**Postup:**
1. Smíchejte suroviny na těsto a nechte ho přes noc odpočinout v lednici.
2. Těsto rozválejte, nařežte na pruhy a namotávejte na teflonové trubičky.
3. Potřete rozšlehaným žloutkem a upečte na 180°C.
4. Bílky s cukrem šlehejte nad párou, dokud neztuhnou.
5. Naplňte kremrole sněhem, nechte ztuhnout a posypte moučkovým cukrem. Hotovo!
**Hlavní parametry:**
- Materiál: potravinářský plech s teflonovým povrchem
- Délka trubičky: 113mm
- Průměr: 19mm/23mm
Recept na kremrole:
**Těsto:**
- 400g hladké mouky
- 250g másla (popř. směs másla a Heru)
- 200 ml smetany na šlehání
- 1 lžíce octa
- špetka soli
**Náplň:**
- 6 bílků
- 360g pískového cukru
**Postup:**
1. Smíchejte suroviny na těsto a nechte ho přes noc odpočinout v lednici.
2. Těsto rozválejte, nařežte na pruhy a namotávejte na teflonové trubičky.
3. Potřete rozšlehaným žloutkem a upečte na 180°C.
4. Bílky s cukrem šlehejte nad párou, dokud neztuhnou.
5. Naplňte kremrole sněhem, nechte ztuhnout a posypte moučkovým cukrem. Hotovo!
Parametry
Výrobce | Smolík |