Mungo Bio – fazole na klíčení 200g jsou skvělým zdrojem vitamínů, enzymů, aminokyselin a minerálů, které podporují zdraví a vitalitu. Tyto fazole mají pozitivní účinky pro organismus a mohou být užitečné při léčbě různých onemocnění, jako je diabetes nebo alkoholismus, a také při procesu hubnutí. Složení těchto fazolí mungo je jednoduché a přirozené – pocházejí z ekologického zemědělství, což zaručuje jejich kvalitu a čistotu. Jsou vhodné jak k přímé konzumaci v čerstvém stavu, tak i k přípravě... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Zdravý Den Mungo BIO fazole na klíčení 200g
Doprava:
zdarma
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Popis tohoto produktu byl vytvořen pomocí ChatGPT od OpenAi. Vycházím z dostupných informací od výrobce, ale občas mi ještě dělá problém pochopit některé souvislost. Předem se omlouvám za případné chyby. Děkuji za pochopení.
Mungo Bio – fazole na klíčení 200g jsou skvělým zdrojem vitamínů, enzymů, aminokyselin a minerálů, které podporují zdraví a vitalitu. Tyto fazole mají pozitivní účinky pro organismus a mohou být užitečné při léčbě různých onemocnění, jako je diabetes nebo alkoholismus, a také při procesu hubnutí.
Složení těchto fazolí mungo je jednoduché a přirozené – pocházejí z ekologického zemědělství, což zaručuje jejich kvalitu a čistotu. Jsou vhodné jak k přímé konzumaci v čerstvém stavu, tak i k přípravě různých teplých či studených pokrmů, například v čínské kuchyni nebo jako součást různých příloh.
**Hlavní parametry:**
- Obsah vitamínů A, B1, B2, B12, C, E
- Obsah enzymů, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků
- Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství
- Doba namáčení: 8-12 hodin
- Doba klíčení: 3-5 dní
- Ideální teplota pro klíčení: cca 20 °C
- Nutno proplachovat vodou 2-3x denně
- Velikost sklizně: 1-3 cm
- Uchování klíčků: 1–2 týdny v chladničce
- Země původu: Itálie
- Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
- Skladování: suché místo, chránit před teplem, uchovávat mimo dosah dětí.
Složení těchto fazolí mungo je jednoduché a přirozené – pocházejí z ekologického zemědělství, což zaručuje jejich kvalitu a čistotu. Jsou vhodné jak k přímé konzumaci v čerstvém stavu, tak i k přípravě různých teplých či studených pokrmů, například v čínské kuchyni nebo jako součást různých příloh.
**Hlavní parametry:**
- Obsah vitamínů A, B1, B2, B12, C, E
- Obsah enzymů, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků
- Složení: Fazole mungo (Vigna radiata) z ekologického zemědělství
- Doba namáčení: 8-12 hodin
- Doba klíčení: 3-5 dní
- Ideální teplota pro klíčení: cca 20 °C
- Nutno proplachovat vodou 2-3x denně
- Velikost sklizně: 1-3 cm
- Uchování klíčků: 1–2 týdny v chladničce
- Země původu: Itálie
- Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
- Skladování: suché místo, chránit před teplem, uchovávat mimo dosah dětí.
Parametry
Výrobce | Zdravý den |
Na klíčení | ano |
Zeleninová semínka | ano |